Les biblioteques de Santa Coloma acullen la mostra sobre el programa de voluntariat per la llengua durant tot el febrer.

mostra_voluntariat_x_llengua_santa_coloma

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320

La mostra “10 anys de VxL, un tast” es podrà visitar a les biblioteques de Santa Coloma de Gramenet durant tot el mes de febrer.

La mostra de la Direcció General de Política Lingüística, que compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, s’instal·larà a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré (plaça Sagrada Família, s/n) entre aquest dilluns 1 i el divendres 12 de febrer. Entre el dilluns 15 i el divendres 26 de febrer es podrà visitar a la Biblioteca Central (jardins de Can Sisteré, s/n).

L’exposició, que consta de set plafons amb dades, testimonis i imatges, fa visible la diversitat de participants d’aquest programa de voluntariat lingüístic i la seva evolució des de la seva creació l’any 2003.

El programa VxL està obert a tothom que vulgui participar. Els interessats podran aprofitar la mostra per fer la seva inscripció a la mateixa biblioteca.

- Publicitat -
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here