Un grup de colomencs visita el projecte de Grameimpuls

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320
 

Un grup de ciutadans visiten el Centre d’Empreses de Bosc Llarg i el Centre de Formació Ocupacional La Ginesta que gestiona Grameimpuls, l’empresa municipal que ofereix serveis d’orientació familiar, de formació ocupacional, borsa de treball, d’assessorament per a l’autoocupació, l’emprenedoria i la consolidació d’empreses.

El darrer dilluns un grup de  colomencs i colomenques interessats en la ocupació i l’activitat de promoció econòmica que es desenvolupa a la ciutat van conèixer de primera mà alguns dels espais i serveis que l’Ajuntament, mitjançant Grameimpuls, posa a disposició dels ciutadans.

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320

El grup acompanyat pel senyor Diego Arroyo, 3er. Tinent d’Alcalde d’Educació, Drets Socials, Infancia, Juventut i Esports, el senyor Pedro Cano, Regidor Ponent de Comerç, Promoció de la Ciutat i Turisme i el senyor Luis Fuentes, Regidor Ponent de Drets Socials van començar la seva visita al Centre d’Empreses de Can Peixauet.

Posteriorment,  la  tècnica de Grameimpuls, Susana Chamorro i el Director del Centre d’Empreses del Bosc Llarg , el senyor Leopoldo Saura van dirigir la visita als diferents espais, tant de gestió administrativa com de treball industrial que acull aquest centre. Així es va conèixer com desenvolupa les seves activitats una de les empreses allà instal·lades dedicada a la fabricació de pròtesis dentals.

A la sala de reunions els participants van atendre les explicacions sobre els recursos que hi ha a disposició per a joves, dones, persones aturades, treballadors i treballadores, emprenedors i emprenedores  que volen millorar la seva formació,  i també  sobre el suport a les empreses de nova creació i les que volen consolidar la seva activitat.

A continuació els participants es van dirigir al Centre de Formació Ocupacional La Ginesta. El Director Joan Montblant va ensenyar les diferents aules i els tallers on es formen  persones en diferents  branques professionals: activitats de administració i gestió administrativa, serveis culturals a la comunitat, instal•lacions i manteniment, comerç i màrqueting, seguretat laboral i medi ambient i imatge personal.

A la sala d’actes del centre, l’Ascensión  Calderón va exposar altres serveis i activitats que realitza Grameimpuls. Destaca especialment l’Escola de Restauració Santa Coloma, creada a començament dels 90 i que s’ocupa de formar  futurs i actuals professionals d’hostaleria i també persones aficionades a la cuina.

Finalment, es van atendre les preguntes dels assistents i es van lliurar les enquestes per tal de recollir les aportacions que permetran definir el Pla d’Acció Municipal de Santa Coloma de Gramenet 2016-2019.

Font: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

- Publicitat -

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here