El cap de setmana a Can Roig i Torres es completa amb una Matinée Musical del Cor Infantil.

trio_roma_santa_colomaArriba el primer Concert en 3/4 de l’any a l’Auditori Can Roig i Torres (c/Rafael Casanova, 5) amb l’actuació de Trio Roma aquest divendres 29 de gener (21h) amb entrada lliure.

- Publicitat -
DeliverySC

Nascuda el 2013 en el context de l’Escola Municipal de Música de Santa Coloma de Gramenet, aquesta formació de cambra acumula un bon nombre d’actuacions dins i fora del país i està formada en aquests moments per Elisabetta Renzi (violoncel), Salvador Francés (clarinet) i Xavier Pardo (piano). En aquesta ocasió oferiran peces de Schumann, Listz o Piazolla, entre d’altres.

Les propostes musicals a l’auditori colomenc es completen el diumenge 31 de gener (12h) amb una nova Matinée Musical de la mà del Cor Infantil de Can Roig i Torres que també serà amb entrada lliure. Per a més informació podeu visitar la pàgina web de l’Auditori o trucar al 93 462 40 53.

Per últim, cal recordar que el mateix diumenge 31 de gener (19h) tindrà lloc el Concert d’Hivern del Centre Excursionista Puigcastellar al Teatre Sagarra (c/Lluís Companys, 27) amb l’espectacle “El Cafè de l’Havana”.

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here