La prestigiosa formació internacional de cambra actua a Santa Coloma de Gramenet en homenatge a Enric Granados.

trio_rodin_auditoriArriba per fi la primera cita de la programació estable a l’Auditori Can Roig i Torres (c/Rafael Casanova, 5) amb l’actuació de Trio Rodin. La formació de cambra oferirà un concert d’homenatge a Enric Granados aquest divendres 5 de febrer (21h).

- Publicitat -
DeliverySC

Nascuda el 2011, Trio Rodin acumula ja una brillant trajectòria de guardons i actuacions internacionals. Integrat per Carles Puig (violí), Esther García (violoncel) i Jorge Mengotti, el Trio presenta ara el seu primer disc dedicat a aprofundir en els aspectes més desconeguts d’un dels principals compositors catalans coincidint amb el centenari de la seva mort.

El de Trio Rodin és també el primer dels Concerts a Mida de l’Auditori. A les 19.30h la formació farà un tastet del concert per a les famílies.

Preu de l’entrada: 8 euros

Venda d’entrades: les entrades es poden adquirir a través de ticketea.com o bé des d’una hora abans de l’espectacle a la taquilla de l’Auditori. També es poden adquirir a la taquilla del Teatre Sagarra (c/Lluís Companys, 27) els divendres de 10 a 14h i de 17 a 20h. Més informació a la pàgina web de l’Auditori o el telèfon 93 462 40 53.

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here