«Estem treballant per fer créixer la Hisenda pròpia»

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320
 

Lluís Salvadó (ERC), Secretari d’Hisenda de la Generalitat de Catalunya explicar a la Biblioteca Central de Santa Coloma de Gramenet com serà la futura Hisenda Catalana i què s’està fent des del Govern

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320

La futura Hisenda, probablement, és la que genera més debat al carrer: com serà, què faran amb el període de transició, com s’enfoca la lluita contra el gran frau, entre altres. Per aquest motiu, ERC va organitzar aquest acte.

Salvadó explicà als assistents que actualment el Govern de la Generalitat treballa pel desenvolupament de les tres estructures d’estat essencials per a la futura República Catalana:

  • Hisenda pròpia
  • Seguretat Social
  • Banc Central

Segons Salvadó, “Catalunya ha de transmetre la confiança com un país complidor i
solvent; aquest any hem reduït el dèficit fiscal anual de 6.000 M€ a 2.000 M€. Un país no pot estar constantment en dèficit perquè és hipotecar les generacions futures.”

“Sobre el frau i la corrupció, dues premisses: que el govern no robi i que la gent no voti partits corruptes”. Els partits que governen han de destinar els diners del contribuent en benefici de la ciutadania, invertint-los de forma responsable i no a pagar projectes com el Castor o vies mortes d’AVE. En aquest sentit, va recordar que durant 86 anys d’història, ERC no ha tingut cap cas de corrupció.

 

 

- Publicitat -

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here