Suspesa la jornada «Let’s Clean Up Europe» dedicada al reciclatge per la pluja

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320
 

Aquest matí unes 20 persones s’han apropat al punt de trobada, al camí de la font de l’Alzina, per dur a terme el «Let’s Clean Up Europe», una jornada organitzada a escala europea de neteja i reciclatge d’entorns naturals.

Ajornat Let's Clean Europe 2016 Santa Coloma

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320

Els organitzadors no havien desistit davant la possibilitat que la pluja no fes acte de presència, però no ha estat així. Tant la Lidia Romo d’ARG Neteges, com en Sergi Ortiz de Màrqueting Disseny Web – Bangor 2002, estaven esperant a que la pluja donés una treva per tirar endavant l’activitat, tal com algunes previsions apuntaven.

S’han vist sorpresos per un col·lectiu de ciutadans que tot i la pluja han pujat cap a la font de l’Alzina amb la mateixa esperança. Han volgut deixar la seva empremta recollint una mica de brossa (testimonialment) i fent-se una foto de família.

El regidor Àlvaro Rodilla,  juntament amb els tècnics de la Regidoria de Medi Ambient, Ecologia Urbana i Protecció Animal de Santa Coloma de Gramenet, s’han apropat al lloc de l’esdeveniment i juntament amb els organitzadors han decidit ajornar aquest acte al 5 de juny i incorporar-ho com una activitat més de la Fira del Medi Ambient que enguany es recupera i es realitzarà al Parc d’Europa.

Des de l’organització s’agraeix la voluntat d’aquests veïns i veïnes de Santa Coloma de Gramenet, i ens emplacen a tots a participar el proper 5 de juny.

- Publicitat -

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here