“Pájaros Mojados entre fogones” neix com un projecte emprenedor de la nostra ciutat

Des de fa més de vint anys, l’Ivan i el Joako són companys de vida, no només perquè siguin cosins sinó perquè tots dos comparteixen una passió comuna: la música. Són coneguts com els Pájaros Mojados, un duet musical que versiona clàssics del pop espanyol a diferents indrets del país. Però fa aproximadament un any, van iniciar una altra aventura junts, donar-li a “Pájaros Mojados” una volta per aprofitar i compartir amb la gent una altra de les seves predileccions: la cuina.

- Publicitat -
DeliverySC
pajaros
L’Ivan, a l’esquerra, i el Joako, en una de les seves actuacions a domicili.

D’aquí neix “Pájaros Mojados entre fogones”. Un projecte d’emprenedoria amb denominació d’origen colomenca. El seu valor afegit, tal i com comenta l’Ivan, radica en la possibilitat d’oferir un elaborat sopar per a grups de 10 a 15 persones amb una actuació musical que tanca la vetllada. “És un projecte que combina molt del que ens agrada, la música per una banda i per l’altra, la nostra atracció per cuinar i menjar”.

Els assistents a la vetllada, ens comenten els seus creadors, queden molt sorpresos per la dinàmica del sopar. Tot comença amb una trucada de l’amfitrió del sopar qui obre les portes de la seva llar als Pájaros Mojados, que crearan un menú degustació d’entre 12 i 14 plats a la seva cuina; i també als seus convidats, que no s’imaginen que a l’acabar  de menjar el plat fort encara no ha arribat.

menu
Un dels plats del menú degustació que ofereix “Pájaros Mojados entre fogones”.

“És una vetllada molt dinàmica, nosaltres presentem els plats i interaccionem amb els comensals sobre l’elaboració i els ingredients que els conformen”, comenta l’Ivan, tot fent creure els comensals que ells només són els cuiners d’un sopar molt especial. Però el que no s’esperen és que després es trauran les seves jaquetes blanques i agafaran les seves guitarres per versionar els clàssics del pop espanyol que a ells més els hi agradin. “És tota una sorpresa per als convidats, ja que pensen que nosaltres som únicament els cuiners i no s’imaginen que ens posarem a cantar”, ens comenten els Pájaros Mojados.

Durant 2015, el Joako i l’Ivan van fer dotze menús a diferents llars de tota Barcelona. Un projecte que diuen, esperen que continuï creixent però que encara no es plantegen com a futur laboral.

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here