La ciutat demana, amb desenes de ciutats al món, un passatge segur per a les persones que arriben a Europa amb mobilitzacions el 27 de febrer.

safe_passage_now_santa_coloma_interiorSanta Coloma de Gramenet és una de les més de 25 ciutats espanyoles i 50 ciutats de tot el món que se suma a la convocatòria internacional per a una Marxa Europea pels Drets de les Persones Refugiades el proper 27 de febrer. L’objectiu de la mobilització, que s’acompanya del hashtag #SafePassage, és reivindicar una via segura d’accés a Europa per als milers de persones refugiades que hi arriben a diari procedents principalment del conflicte a Síria.

- Publicitat -
DeliverySC

La Comissió d’Atenció a les persones Refugiades del Consell de Solidaritat i Cooperació organitza una reunió per tal de concretar els detalls de la mobilització a Santa Coloma de Gramenet per al 27 de febrer. La reunió, oberta a representants d’entitats i persones a títol individual, tindrà lloc el dimarts 16 de febrer (19h) a l’Espai Solidari (c/Enric Granados, 7). Per assistir-hi cal confirmar assistència a través del correu cooperacio@gramenet.cat o el telèfon 934624000 (ext. 3002).

Santa Coloma s’ha mostrat molt activa en la mostra de suport als refugiats europeus des de l’aparició de la crisi l’estiu passat, una crisi que ja ha costat uns 4.000 morts al Mediterrani i 10.000 infants desapareguts. Redacció

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here