Santa Coloma inaugura un skatepark a l’avinguda Pallaresa

- Publicitat -

El 14 de febrer té lloc una jornada festiva dedicada a l’skate.

nou_sakate_park_santa_coloma_imatge_petita

skatepark_santa_colomaEl proper diumenge 14 de febrer de 2016, entre les 11 i les 17h, tindrà lloc una celebració dedicada a l’skate amb motiu de la inauguració del nou skatepark de Santa Coloma de Gramenet, situat a l’avinguda Pallaresa (al costat del camp de futbol de Can Zam).

Aquesta instal·lació, batejada com “Santa Skate Park”, consta de més de 3.000 m2 i ha estat construïda en part pels mateixos skaters colomencs a través de diferents tallers per fer treballs de ferro, construcció, jardineria, fusta o pintura. L’equipament està fet amb materials reciclats, l’esforç de molta gent i l’impuls de l’Ajuntament de Santa Coloma i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

- Publicitat -
Campanya prevenció de la pobresa energètica Sidebar Lateral

A la festa del diumenge 14, es portaran a terme diferents exhibicions i proves d’skate amb premis en forma de material per a tots els públics i hi haurà l’acompanyament musical del grup Asphyxion i del DJ Alex RockZone. L’espai comptarà també amb paradetes tipus ‘food tracks’ de menjar i beguda.

A les 13h tindrà lloc l’acte oficial d’inauguració amb l’alcaldessa, Núria Parlon, que estarà acompanyada pels joves que col·laborat en el disseny i construcció d’aquest nou espai.

Tothom està convidat a conèixer aquest nou espai i provar-lo però és imprescindible portar la protecció adequada (casc és imprescindible) i els menors han de venir acompanyats d’adults.

- Publicitat -
EL 9 Carrer
La Cuina de la Loli
La Taula Vella
FAVGRAM
ARG Neteges

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here