La ciutat engega el programa d’Emprenedoria de Garantia Juvenil en col·laboració amb Badalona i Sant Adrià.

logo_grameimpuls_personesL’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de Grameimpuls, i en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona, Sant Adrià de Besòs i el Consell Comarcal del Barcelonès, han engegat l’Itinerari d’innovació i noves tecnologies aplicades a l’alimentació i la salut.

- Publicitat -
DeliverySC

Aquest itinerari té com a objectiu impulsar projectes d’emprenodoria dels més joves en salut i alimentació que destaquin en innovació i l’ús de les noves tecnologies. Els participants portaran a terme un itinerari intensiu de la mà d’experts en matèria de formació en tecnologia (març i abril), gestió empresarial (març i abril) i tutories especialitzades per impulsar nous projectes (maig i juny).

Per participar en aquest projecte gratuït, cal que els joves tinguin entre 18 i 29 anys d’edat i estiguin inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats al SOC, a més de donar-se d’alta al programa Garantia Juvenil. La preinscripció és pot tramitar fins el dijous 25 de febrer al Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l’avinguda Generalitat 99-101, o bé enviant un correu a formacue@grameimpuls.cat aportant nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica.

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here