Teatre i Auditori de Santa Coloma presenten una completa agenda amb artistes reconeguts i figures de la ciutat.

sagarra_auditori_programacio_conjuntaPer primera vegada arrenca una programació conjunta del Teatre Sagarra i l’Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet. Durant el 2015 els dos equipaments van sumar uns 65.000 espectadors aproximadament, confirmant-los com un dels principals motors culturals de la ciutat i l’Àrea Metropolitana. La nova programació conjunta compta amb noms de reconegut prestigi i entitats i artistes locals.

- Publicitat -
DeliverySC

Teatre Sagarra

Als noms que ja coneixíem de l’avenç de la programació estable al Sagarra, amb noms com Pep Bou, Berto Romero, Alberto San Juan o Josep M. Flotats,  es confirmen ara les col·laboracions externes del Tricicle, que s’acomiada dels escenaris passant per Santa Coloma, el projecte amb el Festival Grec, Tata Mala, un musical de Montefusco i Los Corderos Teatro.

Al Sagarra hi haurà enguany 11 propostes colomenques entre les que trobem el Concert d’Hivern, el recital poètic de Justo Molinero, el muntatge Montevideo- Barcelona de Carlos Lema, la representació de “La venganza de don Mendo” en el marc del centenari de La Colmena, el “Menú de locura” del grup Artenacció, la comèdia “Sardines” de Cocoteva, el “Nada explica nada” de LET o una nova final del Santako Poetry Slam.

El programa del Sagarra presenta aquest 2016 també un nou format que inclou l’agenda d’espectacles de La Colmena, Carro de Baco i l’Excèntrica, així com les funcions infantils i escolars.

Auditori Can Roig i Torres

Pel que fa a l’Auditori Can Roig i Torres, els espectacles arrencaran amb la formació clàssica de projecció internacional, Trio Rodin. Seguirà el III Festival de Blues, que tindrà com a cap de cartell A Contra Blues i Travelling Brothers. A continuació serà el moment per l’aclamat percussionista Santi Arisa, el pianista Josep M. Colom o l’homenatge a Edith Piaff “Érase una voz”. Tancaran la programació estable el musical narratiu de Meraki Ensemble i el Quintet Dekera.

Les propostes colomenques a l’Auditori inclouen el raper Marco Fonktana i la nova sensació a la ciutat, Esmeralda Colette & The Pelogruesoblues. Can Roig i Torres també acollirà l’Stage d’Interpretació, els concerts de l’Escola Municipal de Música, les matinées i la projecció musical de “La quimera de l’or”, de Charles Chaplin.

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here