La mostra gastronòmica “Els sabors del món” tanca el Santa Coloma deGusta

"Els Sabors del Món" omplirà de gastronomia i cultura la plaça del Rellotge

- Publicitat -
 

- Publicitat -

Els Sabors del Món, una cita obligada per als amants de la gastronomia multicultural, que oferirà tallers, música i degustacions culinàries per a gaudir amb tota la família.

El proper diumenge 28 de maig de 11 a 17h a l’espai de la Plaça del Rellotge es podrá degustar cuina japonesa, italiana, dominicana, xinesa, marroquina, índia i de fusió,entre d’altres.

Aquests esdeveniment culinari tanca el programa d’activitats Santa Coloma deGusta, de promoció de la restauració i la gastronomia local, que s’ha celebrat durant aquest mes de maig a diferents espais i establiments de Santa Coloma.

La Presidenta de l’Agrupació, Laia Muñoz ha manifestat que la intenció clara es la promoció dels restaurants de la ciutat que s’han especialitzat en aquest tipus de cuina o que la volen divulgar.
En aquest aspecte, ha destacat que a través de la gastronomia es fomenta la cohesió social.

Per la seva banda el regidor de comerç de l’Ajuntament de Santa Coloma Pedro Cano, ha destacat la importància de donar suport a aquest tipus d’iniciatives que a traves de la cuina i la gastronomia posen en comú el coneixement mutu de les cultures i de les diferents ciutadanies.

El glossari de sabors

Una de les novetats d’aquest any és la segona edició del Glossari els sabors del món, un diccionari digital de termes (obra de L’Heura i el TERMCAT) per conèixer els noms de diferents productes alimentaris i d’elaboracions gastronòmiques d’arreu del món.

En aquesta edició s’han afegit termes de productes com el tofu amb ous mil·lenaris, l’amanida de lliris d’un dia amb salsa, la fondue xinesa, la pell de tofu amb cacauets pelats, el rave rusticà amb orelles de Judes, tangyuan, xiitake amb choy sum, maduixa xinesa i gelatina de midó entre altres.

 

- Publicitat -

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here