Avui, reobre el Museu Torre Balldovina!

Reobre el Museu Torre Balldovina!

Avui dimarts 30 de juny es torna a obrir les portes del Museu Torre Balldovina, amb les mesures de seguretat i salut per a una visita segura i confortable (les podeu consultar en aquest enllaç).

- Publicitat -
DeliverySC

El Museu Torre Balldovina va ser inaugurat el 19 de juny de 1987 amb la missió de conservar, investigar i difondre el patrimoni cultural, monumental i natural de Santa Coloma de Gramenet.

Després de tres mesos amb la porta tancada a causa de la crisi de la COVID’19 , el Museu us espera per gaudir de l’exposició permanent, Santa Coloma de Gramenet: la muntanya, el riu, la ciutat. Exposició de la història i la continuïtat del territori colomenc i la seva població, des de l’assentament dels ibers al Puig Castellar fins al moment actual.

I, també, per passejar pel nou espai recuperat a l’entorn del Museu i del Molí d’en Ribé arranjat recentment.

Com serà la visita al Museu?

  • La reobertura es farà en la modalitat de visita lliure. Es pot fer de manera individual o en grups de convivència.
  • L’aforament es limitarà a un terç del màxim permès.
  • L’horari serà de 17 a 20 h, de dimarts a dissabte.
  • Es permetran consultes a l’arxiu presencials de forma restringida i només amb cita prèvia amb el personal responsable.
  • No s’oferiran activitats ni visites guiades i tampoc no es permetrà l’entrada de grups (excepte petits grups tipus unitat familiar).

Per a qualsevol dubte o pregunta, podeu posar-vos en contacte amb el Museu al telèfon 93 385 71 42 o al correu museutorreballdovina@gramenet.cat.

#TornaremalsMuseus

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here