Pep Bou, Peyu, Berto Romero, Alberto San Juan o Clara Segura, entre d’altres, actuaran a Santa Coloma de Gramenet.pep_bou_sagarra

El Teatre Josep Maria de Sagarra (c/Lluís Companys, 27) ja està a punt per rebre l’any amb un nou cicle d’espectacles de teatre, humor i dansa per a tots els públics que es podrà gaudir entre gener i maig de 2016. Les xifres de l’equipament colomenc continuen creixent i s’estima que acomiadarà el 2015 amb unes 50.000 persones de públic assistent, un èxit que consolida el teatre municipal com un dels escenaris de referència de l’Àrea Metropolitana.

- Publicitat -
DeliverySC

El nou any d’espectacles arrenca amb el mestre de les bombolles, Pep Bou, el dissabte 23 de gener (21h) i el seu darrer espectacle “La pell de l’aigua”. Seguiran l’obra familiar “Gisela y el libro mágico” el dissabte 30 de gener (19h), mentre que Alberto San Juan i Willy Toledo tornen al Sagarra per presentar “El Rey” el divendres 12 de febrer (21h).

El dissabte 27 de febrer (21h) serà el moment de gaudir de l’humor del fenomen de youtube Auronplay en la primera cita del nou Sagarra Comedy. El cicle humorístic també comptarà amb la presència dels populars comediants Berto Romero amb “Sigue con nosotros” i Peyu amb “iTime” els divendres 18 de març i el 6 de maig, respectivament, també a les 21h.

“El llarg dinar de Nadal” de Thorton Wilder es representa a Santa Coloma el dissabte 12 de març (21h). La resta de propostes de la programació estable seran “Ser-ho o no” de Josep Maria Flotats el divendres 15 d’abril (21h), la segona edició del projecte de dansa contemporània de l’Excèntrica “Moving to Vivaldi” el dissabte 23 d’abril, dia de Sant Jordi (21h), i el monòleg “Conillet” protagonitzat per Clara Segura el divendres 20 de maig (21h).

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here