Polèmica per una campanya sexista de Duet Esports

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320
 

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet n’ordena la retirada immediata i estudia cancel·lar la concessió de l’empresa.

duet_esports_campanya_sexista

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320

La polèmica envolta aquests dies la nova promoció de la cadena de centres esportius Duet Esports, amb franquícies a diferents localitats de l’Àrea Metropolitana i també al Centre Esportiu Municipal Can Zam. La controvèrsia es viu amb especial força a Santa Coloma de Gramenet on la campanya va estar seguida d’una gran reacció contrària a les xarxes i denúncies de tres partits de l’oposició (Ciutadans, Som Gramenet i ICV-EUiA).

Les imatges promocionals aparegudes a les marquesines de la ciutat el passat divendres qüestiona amb missatges específics per a homes i dones que puguin «aguantar más de tres», anunciant un descompte del 25% després de mantenir la subscripció durant tres mesos. El resultat és especialment ofensiu en el missatge adreçat a les dones amb el fons d’un home musculat.

Poques hores després d’arribar als carrers de la ciutat, l’Ajuntament de Santa Coloma va fer circular un comunicat en el qual en demanen la retirada immediata i lamenten «profundament el to d’aquesta campanya publicitària que atempta contra els principis d’igualtat de gènere que sempre ha defensat aquest govern» i denuncia que, malgrat que hi figura l’escut municipal, «l’Ajuntament no ha estat informat prèviament dels continguts de la campanya». El comunicat deixa clar, d’altra banda, que la campanya «no ha estat pagada amb recursos municipals». Segons va informar ahir El Periódico, el consistori també estaria estudiant cancel·lar la concessió a l’empresa després d’aquest incident.

La campanya de Duet Esports, que també ha aixecat polèmica a altres municipis ja ha començat a ser substituïda per una nova campanya amb els mateixos missatges però amb les imatges d’home i dona en el mateix cartell.

- Publicitat -

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here