El mestre de les bombolles presenta a Santa Coloma ‘La Pell de l’Aigua’.

pell_aigua_pep_bouArrenca la programació del 2016 al Teatre Sagarra (c/Lluís Companys, 27), un complet programa ple de propostes de primer nivell que arrenca aquest dissabte 23 de gener (21h) amb la màgia de les bombolles de Pep Bou i el seu espectacle “La Pell de l’Aigua”. L’actor i mim català de gran trajectòria és capaç de crear un món imaginari, ple de poesia, música i suggerències visuals, a partir de la pell de l’aigua. Els espectacles del teatre de bombolles de Pep Bou captiven el gran públic des dels anys 80.

- Publicitat -
DeliverySC

Sinopsi: L’ aigua té pell. Per això, un cos més dens que l’aigua pot estar sense mullar-se; per això, s’aguanta una gota sobre una fulla, o penjant; per això, l’aigua fa escuma quan cau des d’una certa alçada; per això, es pot seleccionar una bombolla i portar-la al centre de l’escenari sota la llum dels focus, i davant la mirada expectant d’una audiència. Una bombolla és una fràgil superfície esfèrica d’aigua que divideix el món en dues parts: una dins d’aire i una fora d’aire. La pell de l’aigua és elàstica: es pot obrir per injectar-hi fum o perquè dues bombolles es fonguin en una de més gran. La pell de l’aigua reflecteix, refracta, compon i descompon la llum. Per la pell de l’aigua circulen molècules retretes per forces tangencials. La bombolla és un objecte efímer d’aire embolcallat amb líquid que camina encara que sigui ben petita la incertesa del seu entorn. Tremola, roda, cau, puja, canvia de forma, de mida, de color, de transparència, de posició, de pes. Les constants vitals d’una bombolla no poden sortir d’un marge molt estret i quan passa això, llavors “clinc”, un espurneig, i la bombolla esclata en mil partícules d’aigua.

Preu de l’entrada: 18 euros.

Venda d’entrades: Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a través del portal ticketea.com i a la taquilla del Teatre Sagarra en horari de divendres de 10 a 14h i de 17 a 20h o bé dues hores abans de la representació. Telèfon de taquilla: 93 462 40 54.

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here