Santa Coloma es sensibilitza amb la situació del poble palestí en tota una sèrie de jornades que s’estan realitzant en diferents espais de la ciutat, com han estat els instituts, i en les activitats que organitza Ca la Sisqueta. Unes xerrades on es fa palès la hipocresia internacional fruit dels interessos creats en una zona massa temps calenta, com és Palestina i el Pròxim Orient.

L’estat Jueu, un estat espatllat, una font de generacions perdudes.

Hem considerat molt interessant i enriquidor posar a la vostra disposició tota la xerrada que portava per títol «Palestina: ocupació i complicitats que maten» on l’activista palestí Jawad Siyam director del Wadi Hilweh Information Center a Silwan (Jerusalem) ens explica de primera mà la situació del poble palestí, la impunitat amb que pateixen un veritable terrorisme d’estat, amb empresonaments, violacions,… i la indefensió amb la que es troben davant el poderós Estat Jueu.

- Publicitat -
DeliverySC

L’oblit és la millor eina per la impunitat i l’últim tram més dolorós i vexatori per les victimes.

El món està permeten que els drets humans siguin contínuament menystinguts i menyspreats en aquest conflicte en el que es respira impotència, sotmetiment i mort i que ha deixat, i continua deixant, generacions perdudes.

Donar visibilitat al que està succeint fa que aquest conflicte no caigui en l’oblit. L’oblit és la millor eina per la impunitat i l’últim tram més dolorós i vexatori per les víctimes, que encara han de sentir que no els ha passat res. Entre tots podem aconseguir donar-los veu, conèixer el seu patiment i que no s’oblidi.

Des de CANAL150 Gramenet, donem les gràcies als organitzadors d’aquestes iniciatives i donar-los suport col·laborant en la seva difusió.

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here