Núria Parlon demana un canvi per als nens i nenes amb necessitats educatives especials

- Publicitat -

“Avui dia les places que dona la Generalitat són minses” diu Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma de Gramanet

Ahir al matí, 20 de març de 2018, Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma i Raúl Moreno diputat socialista, van presentar una proposta resolutiva al Parlament per demanar més recursos per els nens y nenes de Santa Coloma de Gramenet amb necessitats educatives especials.

Sabem que son més de 1.400 infants i joves els que viuen aquesta situació en la nostra ciutat.

Actualment, hi ha famílies que no tenen la seva plaça assegurada perquè els instituts no estan capacitats per atendre´ls i han de considerar, com única solució, marxar a estudiar fora de la ciutat.

- Publicitat -
Campanya prevenció de la pobresa energètica Sidebar Lateral

A causa d´això, Parlon busca que la Generalitat reforci el servei de les unitats de suport a l’educació especial (USEE), generant més places i oferint la possibilitat de tenir acompanyament per poder trobar feina.

D´altre banda, Moreno afirma que fins ara el Decret 150/2017 aprovat per latenció a l’alumnat en el marc d´un sistema educatiu inclusiu, no se ha posat en marxa.

Amb aquest entorn remarca “estem anant a una desigualtat a l´hora de poder garantir un projecte futur per aquests nens i per demostrar, que no estan avançant unes sobre altres”.

La petició dels nostres representats buscarà tenir efecte de cara al curs 2018-2019, volent dotar de millors alternatives formatives, per a tots i totes en Santa Coloma de Gramenet i assegurant que hi hagi major equitat en el sistema educatiu.

 

- Publicitat -
EL 9 Carrer
La Cuina de la Loli
La Taula Vella
FAVGRAM
ARG Neteges

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here