Nova edició del “Moving to Motion”, renovat i més fresc que mai

"Mientras en el hogar arde la llama, la casa se calienta y ellos aprenden el alfabeto. Todo arde, todo es llama, todo se calienta y ellos siguen aprendiendo el alfabeto"

Moreno Bernardi, professor de l’Institut del Teatre, és el director de Alfabeto, una obra que es representa en el context del Moving to Motion, el laboratori organitzat pel centre Excéntrica i encarregat de difondre la dansa, el teatre i la músia entre els joves

La dramatúrgia d’Alfabet es construeix al voltant d’una idea, semblada a una història poètica, efímera. Tot ocorre com en un somni, com en una realitat somiada, amb desitjos i responsabilitats: una petita societat de joves que es prepara per a la reconstrucció d’alguna cosa que ells mai han destruït.

- Publicitat -
DeliverySC

L’alfabet els uneix en llenguatges, diversitats, en forces i en memòria. Són ells la nana. Són ells l’alfabet, són ells la llar. Són ells els qui reconstrueixen un lloc propi sense que pertanyi a ningú. Són ells… els àngels?

Els alumnes de l’ESAD, Pau Dudekula, Alba Tortras, Adam Purtí del Ruste i Alícia Buil seran els intèrprets d’aquesta obra.

Mentre en la llar crema la flama, la casa s’escalfa i ells aprenen l’alfabet. Tot crema, tot és flama, tot s’escalfa i ells segueixen aprenent l’alfabet

Una tercera edició amb novetats molt interessants

El procés creatiu de la tercera edició es diferencia per una nova fórmula respecte al timing de treball, la metodologia i la creativitat. El projecte ‘Moving to Motion’, el laboratori, s’ha anat desenvolupant amb un ritme intensiu, un mes real i en quatre caps de setmana de treball.

El punt de partida no ha estat un autor musical, la voluntat era construir un grup on tots els participants poguessin aprendre un llenguatge proposat pel director i amb això desenvolupar possibilitats artístiques, del moviment a la veu, de la coreografia al teatre, de la música al cant.

“Aquest any, més que una proposta coreogràfica prefixada, he desitjat proposar una idea de teatre-dansa contemporània i una manera de treballar en equip, oberta al descobriment de la peça que s’ha quedat in fieri durant tot el temps del laboratori” (Marioi Bernardi).

 

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here