Així són els nous semàfors “amb Orgull LGTBI” de Santa Coloma

- Publicitat -

Semàfors contra l’homofòbia

L’Ajuntament de Santa Coloma ha instal·lat els primers semàfors paritaris (les figures de les lents són parelles formades per un home i una dona) i inclusius (parelles d’home i home i de dona amb dona) de la nostra ciutat, en el que és una primera prova pilot

S’han instal·lat en l’Av. Generalitat, 1 i a la Plaça de la Vila amb Rambla Sant Sebastià, els nous semàfors que defensen amb el seu parpelleig la igualtat i la diversitat. Es tracta d’una sèrie d’imatges, de parelles heteros, parelles de dones i parelles d’homes, diferents dels que la ciutadania està acostumada a veure en les cruïlles de la nostra ciutat.

No és la primera ciutat que instal·la semàfors d’aquestes característiques. Madrid, amb motiu del World Pride Madrid 2017, ja va instal·lar semàfors paritaris i inclusius.

- Publicitat -
Ajuntament Pompeu Lab 2018 Sidebar Lateral

A Europa ciutats com Londres o Viena tenen aquest tipus de senyalització. Ciutats espanyoles com Corunya, València, Jaén o Càceres, entre altres, ja compten amb semàfors igualitaris, els que mostren la figura d’una dona.

Semàfors amb Orgull LGTBI de Santa Coloma

- Publicitat -
Tremendos
Xòcala
FAVGRAM
Operario del Humor
La Cuina de la Loli
EL 9 Carrer
Isabel Muñoz
ARG Neteges
La Taula Vella

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here