Així són els nous semàfors “amb Orgull LGTBI” de Santa Coloma

22
- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320
 

Semàfors contra l’homofòbia

L’Ajuntament de Santa Coloma ha instal·lat els primers semàfors paritaris (les figures de les lents són parelles formades per un home i una dona) i inclusius (parelles d’home i home i de dona amb dona) de la nostra ciutat, en el que és una primera prova pilot

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320

S’han instal·lat en l’Av. Generalitat, 1 i a la Plaça de la Vila amb Rambla Sant Sebastià, els nous semàfors que defensen amb el seu parpelleig la igualtat i la diversitat. Es tracta d’una sèrie d’imatges, de parelles heteros, parelles de dones i parelles d’homes, diferents dels que la ciutadania està acostumada a veure en les cruïlles de la nostra ciutat.

No és la primera ciutat que instal·la semàfors d’aquestes característiques. Madrid, amb motiu del World Pride Madrid 2017, ja va instal·lar semàfors paritaris i inclusius.

A Europa ciutats com Londres o Viena tenen aquest tipus de senyalització. Ciutats espanyoles com Corunya, València, Jaén o Càceres, entre altres, ja compten amb semàfors igualitaris, els que mostren la figura d’una dona.

Semàfors amb Orgull LGTBI de Santa Coloma

- Publicitat -

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here