Des de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet es repren la inscripció de persones de la ciutat que vulguin assistir gratuïtament a la primera jornada del festival.

Com en les dues edicions anteriors es possibilita que 1.800 puguin assistir a gratuïtament a la primera jornada del Rock Fest, el divendres 15 de juliol, fet que està vinculat amb una acció solidària destinada al Programa Municipal d’Aliments Solidaris.

- Publicitat -
DeliverySC

…els que vulguin optar a formar part d’aquesta llista, a més d’acreditar de forma obligada que són veïns i veïnes de Santa Coloma amb el DNI o passaport, hauran d’aportar un mínim de tres quilos o litres d’aliments…

Cartel-Rock-Fest-Barcelona_WebLes persones interessades s’han d’inscriure prèviament en una llista habilitada a aquest efecte i participar en una acció vinculada al Programa Municipal d’Aliments Solidaris, amb el que s’ajuda a cobrir l’alimentació d’aquelles persones i/o famílies de la ciutat amb dificultats econòmiques. S’estima que amb aquesta acció es podran recaptar més de cinc tones d’aliments que aniran destinats a colomencs sense recursos.

Així, els i les colomencs que vulguin optar a formar part d’aquesta llista (un màxim de dos per persona responsable de la gestió), a més d’acreditar de forma obligada que són veïns i veïnes de Santa Coloma amb el DNI o passaport hauran d’aportar un mínim de tres quilos o litres d’aliments -poden ser llegums, pasta, arròs, llet UHT i oli d’oliva – (hauran de ser sis quilos o litres en cas que siguin dues persones).

Es reprèn la inscripció a la llista i el lliurament dels aliments el dilluns 4, dimarts 5 i dimecres 6 de juliol entre les 16 i les 20 h, al local situat al Passeig Llorenç Serra, 49, prèvia concertació d’hora obligatòria en el sistema de cita prèvia d’aquest web municipal www.gramenet.cat/lajuntament/oiac/cita-previa/ (cal comprovar que al menú desplegable estigui fixada l’opció entrades Rock Fest, qualsevol altre opció escollida invalida la sol·licitud). Serà obligatòria l’acreditació de la condició de colomenc de les persones interessades a inscriure’s a la llista.

Font: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

2 Comentaris

  1. Ostres, sap greu.

    Van canviar la web de l’Ajuntament i molts enllaços que teníem connectats, ara ja no funcionen.

    L’enllaç que hem trobat ha estat aquest, però ja arribem tard. Ho sento. Per demanar les entrades era fins ahir 🙁

    Salutacions

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here