El Poliesportiu de l’Institut Numància acollirà l’exposició d’11 a 14 hores i representants de la Junta Directiva del FC Barcelona efectuaran la presentació del projecte als socis de la ciutat.

Aquest proper dissabte 11 de juny, el poliesportiu de l’Institut Numància (Avinguda Prat de la Riba, 118- 122) acollirà entre les 11 i 14 hores, una mostra del projecte de l’Espai Barça, amb l’objectiu de donar a conèixer als socis de la ciutat, les característiques d’aquest projecte de transformació de les instal·lacions esportives del FC Barcelona.

- Publicitat -
DeliverySC

Dins de l’horari de la mostra, a les 12 hores, el vicepresident del FC Barcelona, Carles Vilarrubí, acompanyat de la vicepresidenta Susana Monje i la directiva Maria Teixidor, efectuarà l’acte de presentació de l’Espai Barça als socis de Santa Coloma de Gramanet, on s’exposaran les característiques i millores que aportaran al Club les noves instal·lacions, especialment pel que fa referència al Nou Camp Nou i al Nou Palau Blaugrana.

L’exposició itinerant de l’Espai Barça ha iniciat aquesta setmana un recorregut per 14 poblacions de Catalunya, amb l’objectiu d’apropar el projecte als socis dels territoris que es visiten.

Mostra de l’Espai Barça a Santa Coloma de Gramanet:

Dia: Dissabte, 11 de juny.

Lloc: Poliesportiu Institut Numància (Avinguda Prat de la Riba, 118-122) Hora: D’11 a 14 hores.

Presentació: 12 hores.

Informació Espai Barça a Santa Coloma

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here