El reconegut bandoneonista torna a la sala colomenca amb la veu d’Analia Carril aquest dissabte.

marcelo_mercadante_santa_colomaEl Teatre La Colmena (c/Francesc Viñas, 5) proposa una vetllada dedicada al tango el proper dissabte 13 de febrer (21h) amb una nova actuació de Marcelo Mercadante. El prestigiós bandoneonista arriba en aquesta ocasió acompanyat de la veu d’Analia Carril per oferir el repertori “Siempre se vuelve a Buenos Aires”.

- Publicitat -
DeliverySC

Marcadante i Carril proposen un emocionant viatge a través del temps i l’espai que descobreix els diferents estils del tango característics dels mítics salons de l’Argentina de fa dècades.

Mercadante és considerat un dels grans mestres del bandoneó a nivell internacional amb un brillant repertori musical que ha servit per acompanyar artistes com Joan Manuel Serrat, Miguel Poveda o Martirio. A banda, amb la formació El Quinteto Porteño, ha sigut protagonista en alguns dels festivals internacionals més prestigiosos.

Preu: 10 euros (8 euros per a socis).

Venda d’entrades: Les entrades es poden reservar a entrades@teatrelacolmena.cat  o info@cocoteva.com, o el telèfon 93 385 26 82, o comprar directament a La Colmena (c/Francesc Viñas, 5) en horari de tarda (19-20h).

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here