Toni Cachadiña i el Cor de Gospel de La Colmena actuen al carrer Francesc Viñas durant el cap de setmana.

toni_cachadina_magiaArriba una doble proposta d’espectacles durante el cap de setmana al Teatre La Colmena (c/Francesc Viñas, 5). El dissabte 20 de febrer (21h) cita amb una nova vetllada màgica i el diumenge 21 de febrer (19h) concert de gospel de La Colmena i Back Line.

- Publicitat -
DeliverySC

La màgia de prop es viu aquest dissabte a Santa Coloma de Gramenet de la mà del mag i il·lusionista Toni Cachadiña. Cachadiña, l’únic mag espanyol viu que ha rebut dos premis mundials de cartomàgia, dirigeix una gala excepcional que ens convida a descobrir la màgia de prop. (Preu 10 euros, 8 euros per a socis).

gospel_la_colmenaD’altra banda, el diumenge es presenta el Cor de Gospel de La Colmena, una aposta de l’escola que va començar ara fa un any per recuperar la seva tradició coral i que compta amb la direcció de Jordi Cardona. Completarà el concert el diumenge el grup vocal Back Line de Sant Cugat del Vallès. (Preu 6 euros, 4 euros per a socis).

Venda d’entrades: Les entrades es poden reservar a través del web atrapalo.com o a entrades@teatrelacolmena.cat  o info@cocoteva.com, o el telèfon 93 385 26 82, o comprar directament a La Colmena (c/Francesc Viñas, 5) en horari de tarda (19-20h).

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here