L’Excèntrica estrena, en col·laboració amb Creu Roja, la versió teatral per a tota la família de Cançó de Nadal, el clàssic de Charles Dickens en un acte solidari amb la campanya solidària de recollida de joguines

‘Pretenem que sigui una festa, un punt de trobada i tota una reivindicació teatral de l’esperit nadalenc a Santa Coloma de Gramenet’

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320

El preu de l’entrada és de 6€. I si el dia de la funció porteu al Teatre Sagarra una joguina nova per a la Campanya Solidària de Nadal de Creu Roja Barcelonès Nord, participareu en el joc de la plena que realitzarem just després de la funció.

‘La joguina que porteu ha de ser nova, no sexista i no bèl·lica’

Un projecte força participatiu

L’Excèntrica ens ofereix poder gaudir d’una tarda molt especial amb aquest projecte col·laboratiu i on podrem gaudir dels actors, alumnes, músics, directors, escenògrafs i d’altres sorpreses.

Tot un gran elenc d’actors i entitats de la ciutat han volgut estar i participar d’aquest acte solidari, d’aquesta Cançó de Nadal , com L’actor i músic David Anguera Martínez, que protagonitzarà Cançó de Nadal després de l’èxit al Teatre Nacional de Els Jocs Florals de Canprosa.

També sabem que està col·laborant la mítica companyia colomenca L’Avalot Teatre, així com La Camerata Gramenet que va fer el seu darrer concert l’11 de setembre a l’Auditori Can Roig i Torres en el que vam poder gaudir del gran nivell que ha assolit aquesta formació de joves músics vinculats a l’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres.

I altres sorpreses…

Les entrades les podeu comprar a l’espai de l’Excèntrica: Av. Pallaresa, 101-103, de Santa Coloma de Gramenet.

Us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de messenger, del correu electrònic (info@lexcentrica.org) o del WhatsApp: 669 724 317. Horari d’oficina: de dilluns a divendres de 17h a 20h.

Dissabte 22, a les 18:00 al Teatre Sagarra

Cançò de Nadal Teatre Sagarra Excèntrica Santa Coloma Gramenet

- Publicitat -
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here