La sala colomenca estrena una versió del clàssic magistral de Txèkhov.

tres_germanes_la_colmenaLa programació al Teatre La Colmena (c/Francesc Viñas, 5) continua amb l’estrena d’un autèntic clàssic del teatre. El proper cap de setmana la sala colomenca ens convida a gaudir de “Les Tres Germanes” d’Anton Txèkhov, un retrat de la decadència de les classes privilegiades a través de les aspiracions i les frustracions d’una família de la Rússia profunda en l’època dels Tsars. L’obra, que es compta entre les tres més destacades de l’autor juntament amb “Oncle Vània” i “La Gavina”, es podrà veure a Santa Coloma de Gramenet en quatre funcions el divendres 29 (21h), dissabte 30 (18 i 21h) i diumenge 31 de gener (19h).

- Publicitat -
DeliverySC

Sinopsi: Les tres germanes (Olga, Maixa i Irina) són dones cultes i refinades que, encara que es van formar al Moscou urbà, des de fa onze anys viuen en una petita vila, guarnició militar, de províncies. La ciutat de Moscou és el principal element simbòlic de l’obra: les tres germanes sempre estan idealitzant-la i somiant en tornar-hi, a més identifiquen Moscou amb la seva felicitat i amb la vida perfecta.

Preu: 6 euros (4 euros per a socis).

Venda d’entrades: Les entrades es poden reservar a entrades@teatrelacolmena.cat  o info@cocoteva.com, o el telèfon 93 385 26 82, o comprar directament a La Colmena (c/Francesc Viñas, 5) en horari de tarda (19-20h).

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here