Per primer cop, hem pogut gaudir d’una festa de cap d’any sota el rellotge de l’ajuntament. Ja savia que hi havia un grup d’irreductibles colomencs, de fet molts amics meus, que sense cap festa ni muntatge especial, fes fred o pluja, vent o boira, celebraven l’entrada d’any a ritme de les campanes a Santa Coloma en el que jo m’ho imaginava com un acte de germanor.

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320

Aquesta any les xarxes socials i el mitjans de comunicació locals estaven plens de la nova oferta que teníem a la ciutat. Celebrar les campanades a la nostra plaça, i sense televisió de plasma. Ni la Porta del Sol, ni el poble o ciutat afortunada de TV3, ni la Pedroche de torn, ni les capes negres dels presentadors més clàssics vam tenir la suficient força, de fet no l’han tingut mai, per fer-me sucumbir al desig de celebrar tots plegats aquesta entrada d’any.

Confesso que va ser la primera vegada que vaig anar a celebrar el cap d’any a la Plaça la Vila, i també haig de dir que, amb l’oferta d’enguany, va ser la excusa perfecta per poder ajuntar-nos tota la família, amb ma mare de 88 anys inclosa. Ha estat una celebració que per a molts vas ser trencar amb l’establert, preparant-nos les bossetes amb el raïm, les copes de plàstic, el cava i el gel i sortir al carrer per ser tots plegats protagonistes de la festa.

Festa Cap d'any 2016

Una iniciativa que vam trobar molt encertada, amb una plaça força animada, una discoteca a l’aire lliure amb canons de llum, planetes, presentadors animant l’esdeveniment, gent de totes les edats, famílies senceres, grups d’amics, i tot d’una… els quarts… tot preparat?… ens equivocarem?…els nervis… menjam d’un en un els raïms al ritme d’unes campanades conegudes i properes… i PUM!… uns canons de confeti van esclatar i començà la música que ens va fer gaudir d’aquest moment tant especial. Tothom obrint les ampolles de cava i fent clic, clic (no eren copes de cava, però és igual, ja que amb la música no s’hagués pogut sentir), i entre petons  i abraçades ens desitjaven una bona entrada i un pròsper any 2016.

Vista la bona rebuda de la festa, ara ens hauríem de plantejar seriosament… i pel Carnaval què?

Bastant maldecaps ens dóna la vida com per prescindir i no aprofitar aquests moments de celebracions, on ens podem sentir partícips d’una ciutat, d’un projecte comú en el que vulguem o no estem embarcats com és el de Santa Coloma de Gramenet.

Felicitats per la iniciativa, i bon any 2016. Nosaltres el vam començar amb un aire més colomenc i més arropats que mai.

- Publicitat -
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here