L’alarma dels jutjats de Santa Coloma no deixa dormir als veïns

Aquesta nit, l'alarma dels jutjats de la ciutat ha estat sonant sense parar des de les 11.00 de la nit fins a les 03.00 de la matinada

Aquesta nit, a les 2.48 h. per ser més exactes, una veïna del barri ens ha comunicat que l’alarma dels jutjats no parava de sonar, fent difícil poder agafar el son al veïnatge

Des de les 11.00 h en què l’alarma es va disparar, que els veïns van haver de patir la molèstia. Ens ho va explicar una veïna per la xarxa, després de trucar la policia per denunciar els fets. La policia local li va comentar que ho arreglaria. L’alarma finalment ha estat silenciada a les 03.00 de la matinada.

No és el primer cop que passa

Fa dues setmanes l’alarma es va disparar des de les 05.00 h. del matí fins que van entrar els primers treballadors al matí.

A l’estiu passat els veïns ja van trobar-se amb aquest problema, ja es va produir aquesta situació. L’alarma va estar sonant des de ben entrada la nit fins a la matinada amb l’agreujant de què era estiu i gran part del veïnatge tenia les finestres obertes.

Via twitter, es va avisar a l’alcaldessa Núria Parlon, que a les 01.00 de la matinada que contestava que comunicarien la incidència per què es poses remei.

- Publicitat -
EL 9 Carrer
La Cuina de la Loli
La Taula Vella
FAVGRAM
ARG Neteges

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here