Música, màgia i il·lusionisme es barregen en un espectacle de fantasia Disney a Santa Coloma.

gisela_libro_magico_santa_colomaContinua la programació estable del Teatre Josep Maria de Sagarra (c/Lluís Companys, 27) amb una cita especial per a grans i menuts. Aquest dissabte 30 gener (19h) arriba a Santa Coloma de Gramenet “Gisela y el Libro Mágico”, un espectacle únic de música en directe, màgia i il·lusionisme. La veu de Disney a Espanya, Gisela, i la coneguda Elsa Anka comparteixen escenari amb un excepcional repertori d’actors, actrius i ballarins en una obra que connecta amb el públic des del primer minut, traslladant-lo al regne musical dels grans èxits d’animació d’ahir i d’avui.

- Publicitat -
DeliverySC

Sinopsi: Una fada, Gisel, haurà de superar mil aventures i proves per poder aconseguir els seus somnis. Podreu escoltar en directe a Gisel, la veu Disney a Espanya, i viure les aventures de la fada Gisela, a través de les cançons més famoses de les pel·lícules: La Bella y la bestia, Aladín, El rey León, Peter Pan, El Jororbado de Notre Dame… Mary Poppins, La sirenita, Hércules.

Preu de l’entrada: 15 euros.

Venda d’entrades: Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a través del portal ticketea.com i a la taquilla del Teatre Sagarra en horari de divendres de 10 a 14h i de 17 a 20h o bé dues horas abans de la representació. Telèfon de taquilla: 93 462 40 54.

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here