Festa Major d’Estiu 18, Dilluns 3 de setembre

UAU! – RICKY PROFESSOR DE TENNIS

(Per a tothom)

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320

Cia. La mano jueves

12.00 h, Jardí de Can Sisteré

En Ricky era un esportista d’èxit, però un dia la seva carrera es va acabar després d’un test antidòping.

Des d’aleshores, mai va recuperar la seva popularitat i ara intenta demostrar el seu talent convertit en un professor de tennis molt particular, que ofereix classes magistrals allà on li parin una mica d’atenció.

Per intentar aconseguir-la farà servir el seu gran sentit de l’humor i tècniques malabars amb molt d’equilibri.

 

EXPOSICIÓ – MERCHE MOLERO: DE LUZ Y ESPERANZA

Del 3 al 14 de setembre

17.30 h, Pompeu Lab (carrer de Pompeu Fabra, 22)

Autodidacta, colomenca i feminista. Així es descriu la pintora que tindrem l’orgull d’acollir com a primera expositora del nou trimestre al Pompeu Lab.

La Merche Molero és una dona artísticament molt activa i compromesa amb la reivindicació dels drets de les dones: En els meus olis expresso les meves emocions, la meva lluita, les injustícies socials, fronts que hem d’abordar entre tots i totes i que jo afronto a través dels meus pinzells.

Els olis d’aquesta artista, en un primer cop d’ull, poden semblar tortuosos, durs, però com ella mateixa matisa: Si se n’aprofundeix, es veu que tots tenen una sortida i adquireixen llum i esperança.

 

(Gent Gran)

RECITAL POÈTIC AMB AMICS DE LA POESIA DE LA CIUTAT

18.00 h, Centre Cívic Riu  (carrer de  Lluís Companys, 9)

Recitaran poemes  Hortènsia Fenández, Joan Llaveries, Teresa José, Roser Bou, Maria Díaz, Joan Llagostera, Aniceto Blazquez, Roberto Rubio, Miguel Vázquez. Cantant  i presentadora de l’acte: Danae Carmona.

 

UAU!  – FLOU PAPAGAYO DE MUMUSIC CIRCUS

(Per a tothom)

Fotograf: Gerard Riera (Nota: el nom del fotograf te que consta als credit)

18.30 h, Mas Fonollar

El papagai símbol de la bogeria que habita dins del nostre esperit. El Flou, l’acte transcendental que sacseja i fa batre el cor del papagai universal. Flou Papagayo, una gosadia espontànea i irremeiable.

 

POMPEU LAB TAMBÉ ESTÀ DE FESTA

18.30 h, Pompeu Lab (carrer de Pompeu Fabra, 22)

Portes obertes i ball al carrer amb el grup Tibet. Vine a conèixer el Lab i t’oferim el tiquet aperitiu perquè passis una bona estona amb nosaltres.

 

AUDICIÓ DE SARDANES AMB LA COBLA BISBAL JOVE

19.00 h, Jardí de Can Sisteré

Organitzada per: Amics de la Sardana del CEP.

 

PIROMUSICAL

22.30 h, parc de Can Zam

La pirotècnica IGUAL presenta Ritmes de Santa Coloma, un espectacle  de vermells crepitants, mosaics multicolor, noves seqüències de ventalls, efectes de troncs blancs, efectes daurats i blaus, palmeres amb puntes blaves, efectes multicolors, seqüències crepusculars, efectes de meteors bicolors, margarides de plata, cintes intermitents roses, efectes de llàgrimes vermelles, seqüències de tulipes i enreixat amb clàssiques palmeres en efecte kamuro. Per finalitzar amb un esclat que anuncia el gran final de colors i de trons.

 

Concert de fi de festa

MACACO + MUCHACHITO

23.00 h, plaça de la Vila

Per al concert de fi de festa comptem amb dos artistes excepcionals:  MACACO inicià la seva carrera com a músic de carrer a la plaça de Catalunya i a les Rambles de Barcelona on coneix músics de diferents països i engegà el seu propi projecte. Crescut a la Barcelona multicultural, la seva música és una molt exitosa barreja natural d’estils com la rumba, el reggae i el funk.

MUCHACHITO torna a Santa Coloma amb més energia que mai i amb un gran treball sota el braç, El Jiro, un projecte que combina les essències rock-rumberes del músic colomenc amb noves influències provinents de l’electrònica, el swing i el funk més frenètic. Amb Muchachito i la seva banda, l’espectacle sense límits i la marxa més autèntica estan servits.

Festa Major d’Estiu 2018

Programa de Festa Major

- Publicitat -
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here