Fem pinya contra la xenofòbia! Nova jornada del Castell de Tothom

El passat diumenge 27 d’octubre vam viure a Santa Coloma de Gramenet una nova jornada castellera organitzada per Laietans de Gramenet, sota el lema Fem Pinya contra la Xenofòbia!

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320

Els Laietans de Gramenet han celebrat la tercera edició de “El Castell de Tothom” aquest diumenge 27 a la plaça del Rellotge.

En aquesta jornada no s’han vist castells molt alts, ni estructures molt complexes, però si ha estat una jornada de gamma extra, ja que s’han desenvolupat castells sota el lema “Fem Pinya contra la Xenofòbia” amb persones de més de 40 nacionalitats.

5 colles participen en la jornada castellera Fem Pinya contra la Xenofòbia!

Aquest diumenge vam poder gaudir d’una jornada molt especial, en la que van participar 5 colles d’arreu Catalunya, caracteritzades per la seva feina d’integració social tant de persones nouvingudes com amb discapacitats.

  • Castellers de la Il·lusió (Valls): Està formada amb gent amb i sense discapacitats
  • Moixeranga de Barcelona: Primera formació en actiu fora del País Valencià, no és una colla castellera, si no torres humanes i figures aèries,  cultura del País Valencià
  • Colla Jove de Vilafranca
  • Vailets de Gelida
  • Laietans de Gramenet

Els Laietans de Gramenet, creadors del projecte Castell de Tothom, han culminat un 4 de 6, carregat i descarregat.

I tant que ha estat una jornada especial, ja que la colla dels Laietans de Gramenet han culminat un 4 de 6, carregat i descarregat, castell que se’ls resistia aquesta temporada. I que millor que fer-ho en una jornada molt especial, una jornada que respon a un projecte de ciutat de creació pròpia.

Fem pinya contra la xenòfobia Castell de TothomEls Laietans de Gramenet fa ja un uns anys que treballa en aquest projecte de Castell de Tothom,a on es transmet el treball en equip, el que tothom és ben rebut, en el que podem tenir diferents orígens, però un mateix objectiu.

En aquest projecte, moltes persones nouvingudes a la nostra ciutat troben un espai a on se senten integrades i partícips d’un objectiu comú.

Per alguns les facilita l’aprenentatge de l’idioma, la integració a la ciutat de Santa Coloma, fer amics, viatjar, conèixer gent nova, millorar la seva autoestima.

En definitiva, se senten una peça necessària per portar a terme una cosa tan fràgil com és un castell, en el que és necessària el treball de tots.

Fem pinya contra la xenofobia Castell de Tothom

- Publicitat -
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here