Santa Coloma acull una col·lecció d’obres de gran format de l’artista andalús, considerat un dels pioners de l’avantguarda fotogràfica a Espanya.

perz_siquier_dia_andaluciaEl Centre d’Art Contemporani Can Sisteré (c/Sant Carles, s/n) acull la mostra “Carlos Pérez Siquier, esencial” inaugurada el 4 de febrer amb motiu de la celebració del Dia d’Andalusia a Catalunya.

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320

La mostra ofereix un recull d’obres de gran format d’aquest artista andalús, considerat un dels pioners de l’avantguarda fotogràfica a Espanya, Premi Nacional de Fotografia el 2003 i Premi Bartolomé Ros a 2013 a la millor trajectòria professional espanyola.

Més concretament, “Carlos Pérez Siquier, essencial” presenta una selecció d’imatges preses entre els anys 1957 i 2000, que permetran al visitant conèixer la seva obra en essència, de les primeres fotografies en blanc i negre del barri de la Chanca, fins a les recents captures en color , en què, sempre en contacte amb el seu contemporaneïtat, aposta decididament per la valoració del que és proper i mínim emparentant estèticament amb l’art pop.

Juan Manuel Martín Robles ha comissariat l’exposició a partir dels fons del Museu Ibáñez d’Olula del Riu (Almería), una de les institucions culturals més suggerents de l’Andalusia oriental.

La mostra es podrà veure fins al 3 d’abril, de dimarts a dissabte (17-21h) i els dissabtes i diumenges (11-13.30h) a Can Sisteré (c. Sant Carles, s/n). Redacció/Ajuntament de Santa Coloma

- Publicitat -
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here