La ciutat viu una intensa setmana de blues amb l’actuació destacada d’A Contra Blues i Travellin’ Brothers.

Ja és aquí la tercera edició del Festival de Blues de Santa Coloma, una cita indispensable per a tots els amants de la bona música. Santako in Blues continua amb aquesta original iniciativa que vol fer de la ciutat una referència de la música blues a l’Àrea Metropolitana i que enguany comptarà amb dos dies d’actuacions destacades el divendres 12 i el dissabte 13 de febrer de 2016 dins de la programació estable de l’Auditori Can Roig i Torres (c/Rafael Casanova, 5).

- Publicitat -
DeliverySC
contra_blues_santa_coloma
A Contra Blues actuaran a Santa Coloma el divendres 12 de febrer.

Aquesta edició comptarà amb la participació de dues formacions recentment guardonades amb el prestigiós premi internacional European Blues Challenge. El divendres 12 de febrer (21h) arriba el concert del grup A Contra Blues, guayandors de l’edició 2014 d’aquest guardó i amb un directe extraordinari, ple de força i empatia. Abans actuarà Predicador Ramírez (19.30h), escalfant motors al vestíbul-bar de l’Auditori (entrades per 8 euros a ticketea.com).

travelling_brothers_santa_coloma
Travellin’ Brothers, plat fort del dissabte 13 de febrer.

El dissabte 13 (21h) l’Auditori acull l’actuació de Travellin’ Brothers. Aquests bascos amb una dècada de trajectòria i més de 600 concerts a l’esquena es van fer amb l’European Blues Challenge 2015. Els precediran al vestíbul-bar Tia Felipa Jam Reunion (19.30h) (entrades per 8 euros a ticketea.com).

Com a novetat enguany, el públic podrà gaudir d’un descans del concert principal on podrà conversar amb els integrants dels grups fora de l’escenari. El III Festival de Blues, que ha arrencat aquest diumenge 7 de febrer amb Backdoor Strangers al Bar Línea Uno, també inclou les actuacions d’Alan Bike amb un Vermut & Blues a Ca la Sisqueta (av. Santa Coloma, 104) el diumenge 14 de febrer (12h), i d’Oriol Saña & Albert Bello a l’Isalba Art Café (c/Sant Jeroni, 33) el mateix diumenge (20h).

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here