SANTA COLOMA COOPERA

Santa Coloma de Gramenet coopera en la campanya de suport a població afectada per la malaltia del virus de l’ebola a l’Àfrica Occidental responent a la crida del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament als ajuntaments catalans.

En el cas d’aquest tipus de malaltia és important la detecció, el tractament i l’aïllament de les persones afectades, com la coordinació dels serveis sanitaris per a la prevenció. L’OMS, els ministeris de Salut i les organitzacions que treballen a la regió consideren primordial les campanyes de conscienciació i informació a la població sobre mètodes preventius i de detecció dels casos per tal d’evitar la propagació de la malaltia i impedir el que podria ser una catàstrofe humanitària.

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320

 

La mostra fotogràfica, elaborada amb la col·laboració de Missions Salesianes, i els textos que l’acompanyen volen omplir el buit informatiu que hi ha sobre aquest tema als mitjans de comunicació, que després dels titulars de l’epidèmia semblen haver oblidat la gravetat i el mal que perdura en les persones afectades.

Alfons Rodríguez (Barcelona, 1968) és fotògraf documental. Ha fet dotzenes d’exposicions i ha publicat centenars de reportatges de forma internacional. És cofundador de GEA Photowords, una iniciativa que tracta de forma global i multidisciplinària els grans problemes del planeta.

«Ebola, més enllà de l’ebola» és un projecte de sensibilització de la Fundació Solidaritat UB, organització que es va crear l’any 1996, per iniciativa de la Fundació Món-3 i de la Universitat de Barcelona. El seu l’objectiu és aplicar la política de cooperació universitària al desenvolupament, i així promoure els drets humans i l’acció social des de la Universitat.

Sala Riu

CENTRE CÍVIC RIU

President Companys, 9

Santa Coloma de Gramenet

Del 23 de maig al 20 de juny

Ebola Sala Riu Santa Coloma de Gramenet

Font: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

- Publicitat -
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here