Un grup reduït de ciutadans visitaran el dilluns dia 8 de febrer espais històrics, turístics i culturals d’interès per valorar finalment amb l’equip del PAM on es pot millorar en relació a aquest sector clau.

iglesia-mayor-santa-coloma-de-gramenetPatrimoni històric, gastronomia, medi natural…Santa Coloma té molt a oferir com a punt d’interès turístic i cultural. Basada en la ruta turística “Santa Coloma com mai l’has vist”, que organitza el departament municipal de Gramenet Turisme, l’activitat de PAM “Santako Sightseen” consisteix precisament a viure l’experiència d’un tour, en aquest cas en micro-bus, amb un grup reduït de ciutadans, que visitaran espais històrics, turístics i culturals d’interès per valorar finalment amb l’equip de PAM on es pot millorar en relació a aquest sector clau.   Lloc de trobada: Plaça de la Vila. L’activitat serà conduïda pel personatge Pere Pascali, de la ruta de Gramenet Turisme. Alguns dels escenaris que es visitaran coincideixen amb els de la ruta, però d’altres seran una mica més lluny, per la qual cosa els desplaçaments es faran en micro-bus. Està previst fer aturades a:

- Publicitat -
DeliverySC
  •  Molí d’en Ribé,
  • Antics Safaretjos (s’obriran per al grup les instal·lacions de principis del segle passat que normalment no estan obertes al públic),
  • Església Major (amb pujada voluntària al campanar),
  • Masia Can Roig i Torres i Museu Torre Balldovina.
  • Cata de vins, de les varietats de raïm local amb la col·laboració d’en Paco Cordero, somelier i amo del  “Racó del vi”.
  • El dinar i el debat sobre la Santa Coloma turística i gastronòmica es faran a  un espai emblemàtic de la ciutat.

Activitat totalment gratuïta però cal reservar plaça trucant al telèfon: 93 462 40 57 de 9h a 14h.

Font: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here