La diada com mai l’has vist, en vídeo de 360º

Aquesta Diada per nosaltres serà molt especial. Gràcies al nostre col·laborador Andrés Romero tenim un document històric en CANAL150. El primer vídeo en 360º

Un vídeo que clicant i desplaçant la imatge amb el dit, o simplement movent el mòbil, pots canviar el punt de vista de l’espectador. Es poden veure en vista panoràmica i girar la perspectiva del vídeo de 360 ° per veure’ls des de diferents angles.

- Publicitat -
DeliverySC

Clica en aquest enllaçper veure el vídeo des de Youtube

En  un ordinador, pots canviar l’angle de visió arrossegant el ratolí.

En dispositius mòbils iOS i Android, pots canviar l’angle de visió d’un vídeo de 360 ° arrossegant el dit per la pantalla o navegant amb el dispositiu.

Per veure vídeos de 360 °, hauràs de tenir instal·lada l’última versió de Chrome, Opera, Firefox o Internet Explorer a l’ordinador. En dispositius mòbils, usa l’última versió de l’aplicació YouTube per Android o iOS.

Una Diada amb força participació per part de les entitats

Una Diada en què els actes oficials han començat a les 11.10 amb la tradicional Ofrena Floral, on han participat un gran nombre d’associacions de la ciutat, la Banda Municipal de Santa Coloma de Gramenet, els Gegants de Santa Coloma fent ballar els gegants, i els Castellers de Santa Coloma i la Colla Castellera Laietans de Gramenet que han arrodonit la festa amb pilars (veure vídeo).

Un cop feta l’ofrena, la festa ha continuat a la plaça de la Vila amb l’audició de sardanes amb la Cobla Ciutat de Terrassa. Un acte organitzat pel Patronat pro-Aplec i Amics de la Sardana CEP.

La nit del dissabte va actuar la Camerata Gramenet a l’Auditori Can Roig i Torres, oferint un concert d’entrada lliure amb peces de Haydn, Jean Sibelius i finalitzant la nit amb l’emblemàtica sardana Sant Martí del Canigó de Pau Casals.

Ciutadans no ha participat dels actes de la ciutat

Dimas Gragera, va anunciar que “Ciutadans no participarà en cap acte institucional de la Diada”, i ha explicat que això serà així “fins que no sigui realment una festa per a tots els catalans”.

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here