- Publicitat -
Corona Virus 640 X 30
Inici Contactar

Contactar

  • EL PORTAL DE NOTÍCIES

    CANAL150 ofereix informació de màxim interès per al ciutadà en la forma de notícies, agenda cultural i vídeos. En cas que el ciutadà vulgui participar activament en la informació de la pàgina, ho pot fer deixant constància de les seves valoracions i opinions sobre les activitats empresarials, culturals i d’oci que tenen lloc a la ciutat.

Oficines

CANAL 150 Gramenet
Av Generalitat, 99
08923 Santa Coloma de Gramenet
Barcelona
93 466 10 43

Email: redaccio@canal150gramenet.com

Productora, Estudi de Gravació

CANAL 150 Gramenet
Pompeu Lab – c/ Pompeu Fabra, 22-24
08922 Santa Coloma de Gramenet

Barcelona

Envia'ns un missatge!

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

En virtut de la LO 15/99 de Protecció de Dades de caràcter personal, l’informem que les dades que ens remet a través d’aquest formulari passaran a formar part d’un fitxer automatitzat titularitat de CANAL150 Gramenet, i que seran, únicament, utilitzades amb la finalitat d’atendre la seva petició o respondre la seva consulta. Així mateix, se l’informa que, en qualsevol moment, vostè podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, oposició i, si escau, cancel·lació, a través d’escrit dirigit a través de l’email redaccio@canal150gramenet.com.

LATEST POSTS

Raval Rock Santa Coloma de Gramenet Stingers Scorps

RavalRock presenta su cartel

Urmemetal BCN, asociación sin ánimo de lucro que promociona bandas emergentes, es la organizadora del festival ¿A quién le importa ahora un festival de música? Pues...
- Advertisement -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320