Concentració davant el CAP del Carrer Major per una Sanitat Pública i de Qualitat

1
674
Defensa_Sanitat_publica_canal150gramenet

La concentració, convocada per Santako Diu Prou, ha comptat amb la presència de Toni Barbarà membre de la Marea Blanca

Aquest dimecres ha tingut lloc novament una concentració a la porta del CAP del Carrer Major de Santa Coloma, convocada per Santako Diu Prou, que ha comptat en aquesta ocasió amb la presència de Toni Barbarà, membre de la Marea Blanca i integrant de la Comissió per a la Reconstrucció de la Sanitat Pública que ha posat en marxa el Gobierno en el Congreso de los Diputados.

Mareablanca_canal150_gramenetMembre de la Comissió per la Reconstrucció de la Sanitat Pública

Davant d’unes 50 persones Toni Barbarà, ha posat en valor fer aquest tipus de concentracions per recolzar i reconèixer la tasca que s’ha fet per part dels i les treballadores de la Sanitat Pública.

Una feina que inclou també la que han fet el personal de neteja, per exemple, i d’altre personal no mèdic en els serveis sanitaris, com el de transport i que ha quedat fora de les retribucions extres planificades per la Generalitat.

Toni Barbara_mareablanca_canal150Responsabilitat ciutadana contra els rebrots

Barbarà, a més, ha advertit contra el perill que les retallades sofertes en els darrers anys continuïn ara produint-se en un moment en què es necessiten majors inversions en aquest sector.

També ha apel·lat a la responsabilitat ciutadana en aquest temps de post confinament davant la possibilitat de nous rebrots de la Covid-19.

‘Toca seguir lluitant per la Sanitat Pública’

En la seva intervenció, Toni Barbarà ha manifestat que davant les polítiques de la Generalitat en matèria de Sanitat i com a membre d’una Comissió per a la Reconstrucció de la Sanitat Pública en la que encara no es dona la importància que mereix precisament a la Sanitat Pública,

‘toca seguir lluitant, manifestant-nos, i reivindicant el nostre dret a una Sanitat Pública’.

Defensa_Sanitat_publica_canal150gramenet

Calendari de convocatòries

Aquesta ha estat la tercera concentració davant del CAP del Carrer Major convocada per Santako Diu Prou, a la que han assistit regidores de l’Equip de Govern de Santa Coloma i de l’oposició (En Comú Podem), així com la diputada del PSC Lídia Guinart.

El pròxim dimecres 8 de juliol a les 12h es tornarà a fer la concentració davant del CAP del Carrer Major i el 13 de juliol a les 10.30h davant la Conselleria de Salut.

La convocatòria del 13 de juliol la convoca Marea Blanca de Catalunya amb el recolzament de Marea Pensionista i totes les entitats que la integren.

Es demana portar sabates velles per deixar-les davant de la conselleria per demostrar el rebuig sobre la mala gestió feta a l’Atenció Primària.

La sortida es farà conjuntament des del metro L9, pròximament es farà la convocatòria, esteu atents.

1 Comentario

  1. La defensa de los Servicios Públicos: Pensiones, Sanidad, Educación y Dependencia son los pilares sobre los que se asienta el Estafo del Bienestat, que han sido recortados y privatizados desde los gobiernos central y autonómico. Que salgamos de esta crisis mejor que la del 2008, depende de nosotros.
    Es la hora de defenderlos!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here