Com és el carnaval a Santa Coloma?

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320
 
Aquest dijous 4, Dijous Gras, marca l’inici del Carnaval que tindrà el seu punt àlgid a la nostra ciutat amb la rua del dissabte 6 amb 41 comparses inscrites. Aquest és el programa d’actes previstos en aquest setmana de disbauxa:

Dijous, 4 de febrer
Concursos de truites als mercats. El dia 4 tindrà lloc un concurs de truites al Mercat Sagarra. Les persones que hi participin hauran de portar-les de 17.00 a 17.30 h. Hi haurà 5 premis que van des de 150 € fins a una dotzena d’ous. Al Mercat del Fondo també es farà un concurs de truites aquest dijous 4 a partir de les 17 hores amb premis en metàlic de fins a 100 euros. Organitza: Fondo Comerç
Dissabte, 6 de febrer
17:30 hores: Concentració de comparses a la Plaça del Rellotge
18:00 hores: Sortida de la Rua amb aquest recorregut, Plaça del Rellotge, Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Just, Avinguda de la Generalitat i Plaça de la Vila.
19:30 hores: Arribada a la Plaça de la Vila. Pregó de S.M Carnestoltes i lliurament dels premis a les millors comparses.

Diumenge, 7 de febrer
12:00 hores: Animació infantil a la Plaça de la Vila a càrrec de Xarop de Canya

 

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320

Torna el Corre-Tapa aquest cap de setmana

Amb motiu del Carnaval aquest dissabte 6 i diumenge 7, de 12 a 15h, es reedita aquesta ruta gastronòmica amb tapa més cervesa o vi per només 2 euros als establiments adherits. Les tapes es disfressen de sabor autèntic a un munt d’establiments de la ciutat, consulteu el llistat aquí.

Font: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

- Publicitat -

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here