“Clau de Lluna”, una única i irrepetible funció que commemora el Dia Internacional de les Dones

L'espectacle que commemora el "Dia Internacional de les Dones 2017" tracta el rol de la dona en la història de la música fins el moment actual, tot protagonitzat per dones en un format interdisciplinar

Amb la participació del Cor Grans Veus de Santa Coloma  i d’infants que han participat en un taller enfocat en la vivència pròpia de l’artista, convertint-se protagonistes d’una única i irrepetible funció

Clau de Lluna a Santa Coloma de GramenetClau de Lluna és una òpera-collage sobre la trascendència de la dona en la música. A través de la música, el ball i projeccions audivisuals, Joan Martínez Colás vol transmetre la transcendència que la dona ha tingut al llarg dels segles en el món de la música. La feminitat ha estat la inspiració dels més destacats compositors.

- Publicitat -
DeliverySC

Amb Clau de Lluna, un grup dones artistes  ens mostren com els compositors han retratat l’esperit polièdric de la dona a través de la música. La representació del Sol i la Lluna com el masculí i el femení serveixen d’excusa per aquest espectacle on descobrirem com autors tan importants com G.B.Pergolesi o W.A.Mozart han representat la dona en la seva obra.

La segona part de l’espectacle se centra en la figura femenina al llarg dels segles XX i XXI, amb obres del propi Joan Martínez Colás i d’altres del pop més actual.

Dissabte, 18 de març de 2017 (20:00h)
Església Major – Sta. Coloma de Gramenet
Col·laboració entrada: 7€ (anticipada 5€)

Espectacle organitzat per BCC amb la col·laboració de l’Arxiprestat de Santa Coloma i d’ENFOC Musical.

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here