Nyiguit Teatre presenta a Santa Coloma ‘Canta’m un Conte’.

cantam_un_conte_sagarraUn any més comença la programació d’espectacles familiars al Teatre Josep Maria de Sagarra (c/Lluís Companys, 27). El cicle actual consta de quatre propostes que es podran gaudir fins el mes d’abril. La primera arriba aquest diumenge 24 de gener (12h) de la mà de la companyia Nyiguit Teatre i el seu muntatge “Canta’m un Conte”. L’obra endinsa l’espectador en una barreja original de música, fantasia i la narració de contes populars amb la direcció de Juanjo Marín. Altres cites familiars de la temporada seran “El Llibre de la Selva” (21 de febrer) i “En Patufet” (13 de març) de Magatzem d’Ars i “La Mongetera Màgica” de Festuc Teatre (3 d’abril).

- Publicitat -
DeliverySC

Sinopsi: Ens trobem davant d’una obra molt especial. Cada una de les tres peces, dels tres
contes, és com un petit musical que explica unes històries fantàstiques a través del
cant, els instruments musicals més variats i els sons més singulars. Sentirem una música totalment original i composta especialment per a l’espectacle. Hem triat per a l’ocasió tres contes que han captivat els infants de totes les generacions: En patufet, Les set cabretes i el llop i La rateta que escombrava l’escaleta. A l’escenari sonarà un bon grapat d’instruments: piano, acordió, ukelele, guitarra, flauta… Tots ens ajudaran a fer un viatge musical que anirà d’una ària d’opereta fins a un tango o una rondalla popular.

Preu de l’entrada: 8 euros.

Venda d’entrades: Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a través del portal ticketea.com i a la taquilla del Teatre Sagarra en horari de divendres de 10 a 14h i de 17 a 20h o bé dues hores abans de la representació. Telèfon de taquilla: 93 462 40 54.

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here