Un any més, èxit de participació en la Cursa per la Vida

La Cursa per la Vida de Santa Coloma de Gramenet, una cita ineludible de solidaritat i esport

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320
 

Santa Coloma de Gramenet acull un any més la Cursa per la Vida

Aquest diumenge 23 s’ha celebrat la 12 edició de la Cursa per la Vida, organitzada per l’Associació Catalana contra el Càncer i el Institut Municipal d’Esports, una prova esportiva de caire popular en suport a les persones afectades de càncer.

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320

Novament, s’han assolit els objectius de participació d’una cursa molt esperada a la ciutat. Un total de 2.500 persones s’han donat cita a les 10:30 en el Parc de Can Zam per prendre la sortida. Una prova esportiva, no competitiva, que caminant o corrent molts veïns i veïnes de la ciutat, i ens consta que de fora també, la realitzen amb molta il·lusió. Famílies senceres, grups d’amics, parelles, gent sola, persones amb cotxes de nen… tots en moviment per una causa comú, lluitar i ajudar a la investigació sobre el càncer.

En aquesta edició, com a novetat, tots els participants de la cursa tenien la samarreta corporativa juntament amb els seus dorsals. Això va provocar una gran marea rosa de gent movent-se per al Parc Fluvial del riu Besós i per al carrers de Santa Coloma.

Com sempre, una vegada creuada la meta, les voluntàries de l’associació donaven la corresponent recompensa als participants, una beguda i una fruita per recuperar les forces, així com un batut de cacau donat per la Cacaolat, que aquest any s’ha afegit com a col·laborador de la competició.

Sobre les 11:30 del matí per donar la benvinguda als participants que hi anaven acabant la cursa, va començar un taller de Zumba.

Novament, la marea rosa es va posar en moviment al ritme que marcaven els diferents monitors.

La Cursa per la Vida de Santa Coloma de Gramenet s’ha consolidat com una cita ineludible de solidaritat i esport per a les famílies de la ciutat.

- Publicitat -

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here