L’actor i director madrileny passa comptes amb ‘El Rey’ a Santa Coloma de Gramenet acompanyat de Willy Toledo i Luis Bermejo.

el_rey_santa_colomaL’actor i director madrileny Alberto San Juan torna a presentar la seva darrera obra al Teatre Josep Maria de Sagarra (c/Lluís Companys, 27). El divendres 12 de febrer (21h) arriba a Santa Coloma “El Rey”, una producció de Teatro de Barrio que compta també amb les interpretacions de Willy Toledo i Luis Bermejo. Aquest relat lliure s’aproxima sense pors ni complexos a la monarquia espanyola en la figura de Juan Carlos I, per reflexionar sobre la seva significació, el seu futur, i la seva relació amb altres personatges històrics com Don Juan Borbón, Francisco Franco, Felipe González, Adolfo Suárez o Henry Kissinger. L’obra vol ser així una ficció contra la ignorància del propi passat.

- Publicitat -
DeliverySC

Sinopsi: Quin paper ha jugat la monarquia a Espanya en els últims quaranta anys? Per acomplir quines finalitats? Quins són els objectius de la monarquia espanyola de cara a les pròximes dècades? El Rey és una ficció amb un personatge central que s’anomena Juan Carlos I. Un home que, a l’epíleg de la seva vida, cau del cim al soterrani. Si més no, simbòlicament. Un home que, segons sembla, ja no serveix. Tot i que va fer molt de servei. Però, en què? A qui?

Preu de l’entrada: 18 euros.

Venda d’entrades: Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a través del portal ticketea.com i a la taquilla del Teatre Sagarra en horari de divendres de 10 a 14h i de 17 a 20h o bé dues horas abans de la representació. Telèfon de taquilla: 93 462 40 54.

- Publicitat -
DeliverySC
 
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here