6a Trobada a Santa Coloma de Gramenet de Vehicles Clàssics al Parc de Can Zam

El passat diumenge va tenir lloc la 6a Trobada a Santa Coloma de Gramenet de Vehicles Clàssics al Parc de Can Zam amb gran afluència de públic

En aquest esdeveniment organitzat per al ‘Club Històrics‘, club de vehicles històrics, vam poder parlar amb Ferran Sibila, que juntament amb en Manel Fernández i en Francisco Gordillo són els responsables d’aquesta 6a Trobada a Santa Coloma de Gramenet de Vehicles Clàssics.

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320

Una trobada que es va iniciar temps enrere a la carretera de la Roca, concretament al ‘Desguazes La Roca’, i que havia quedat interrompuda durant 3 anys.

‘Es consideren cotxes clàssics aquells que tenen més de 25 anys’

L’espai triat d’enguany ha estat Can Zam, una proposta que ha estat molt bé acollida pels organitzadors, participants i assistents, ja que s’ha pogut gaudir dels vehicles de la mostra disposats en la gran esplanada del parc.

133 vehicles inscrits amb models de més de 25 anys

Han participat de forma oficial 133 vehicles dels quals el més antic ha estat un Renault 4 de l’any 59, i molts altres cotxes que el públic més gran havia conduït o s’havia gaudit en les excursions familiars.

6a Trobada a Santa Coloma de Gramenet de Vehicles ClàssicsEs consideren cotxes clàssics aquells que tenen més de 25 anys. Així models com el Renault 5, el Seat 124, el Seat 800, un Testa rosa de l’any 87, diferents Mini, Golfs, Seat Panda i d’altres, estaven presents.

Cotxes que fa 30 anys els trobàvem en les carreteres i carrers de la nostra ciutat.

La trobada va consistir en una trobada dels participants, un esmorzar conjunt, i la realització d’una volta pel Barcelonès, sortint per la carretera de la Roca, passant per la Vallesana i Badalona per tornar a la ciutat.

6a Trobada a Santa Coloma de Gramenet de Vehicles Clàssics

Per no ocasionar molèsties i embuts, una selecció de cotxes es van passejar pels carres de Santa Coloma acompanyats per la Guàrdia Urbana.

Tal com manifesten els organitzadors, ‘la voluntat és que tingui continuïtat‘. O sigui que, fins a l’any que ve!

6a Trobada a Santa Coloma de Gramenet de Vehicles Clàssics

- Publicitat -
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here