Aquest cap de setmana, l’arquitectura obre les portes en el 48 Open House

El proper cap de setmana del 21 i 22 d’Octubre, la ciutat de Santa Coloma de Gramenet tornarà a participar, per 5a vegada consecutiva, al 48h Open House BCN, el major festival internacional d’arquitectura que se celebra des de fa vuit anys a la veïna ciutat de Barcelona

Té com la finalitat la divulgació de la bona arquitectura i la seva funció cultural, l’urbanisme, l’edificació sostenible, el disseny i la història construïda per fer-nos més partícips, conscients i crítics del nostre entorn i el nostre patrimoni.

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320

Una ocasió única per afavorir la descoberta d’edificis i espais excepcionals i d’endinsar-se a llocs sovint inaccessibles.

La dinàmica de funcionament del Festival és la mateixa que en anys anteriors. Inclou la visita, el descobriment i l’acosta a la ciutat de dues maneres diferents: amb itineraris guiats (en els quals has d’inscriure’t prèviament) i en format de visita guiada, dins dels horaris establerts, sense inscripció.

Homenatge a Xavier Valls

Enguany es realitzen tot un seguit d’activitats complementàries per donar a conèixer l’obra local més emblemàtica de Xavier Valls, arquitecte colomenc.

Fou el pare del Pla Popular, un ambiciós inventari dels dèficits de la Santa Coloma post democràtica, acompanyat d’una corrua de propostes acordades amb el moviment popular. Va constituir el seu llegat més preuat, un programa d’actuació que va assumir el primer ajuntament d’hegemonia comunista, i que, d’una forma o altra, guià la tasca de la resta de consistoris.

Més informació aquí

- Publicitat -
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here