4 persones detingudes i 8 denunciades en els dispositius setmanals que els Mossos d’Esquadra estan fent en els barris limítrofs de Santa Coloma i Badalona

Els Mossos d’Esquadra de Santa Coloma de Gramenet i de Badalona treballen plegats en un dispositiu de seguretat als seus barris limítrofs

El balanç, fins al moment, és de 4 persones detingudes i 8 denunciades administrativament per tinença de substàncies estupefaents i/o armes

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Gramenet i de la comissaria de Badalona han encetat la primera setmana de febrer un dispositiu de seguretat a la zona limítrofa entre ambdues poblacions.

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320

El dispositiu és el resultat d’una anàlisi delinqüencial que reflectia que les modalitats delictives comeses en aquests barris limítrofs eren molt semblants i els autors d’aquests delictes també basculaven entre els dos municipis.

Robatoris amb força, amb violència i intimidació a domicilis i establiments

Els delictes sobre els quals es fa principal incidència serien els robatoris amb força sigui a domicilis i/o establiments i els robatoris amb violència i/o intimidació.

També són d’interès el consum i la venda de substàncies estupefaents.

Els barris afectats pel dispositiu són La Salut, Llefià i La Pau a Badalona i Fondo, Santa Rosa i Raval a la localitat de Santa Coloma de Gramenet.

Al dispositiu també participa la Policia Nacional i, de manera puntual, efectius d’ordre públic dels Mossos d’Esquadra, l’ARRO. Els agents han estat treballant tant d’uniforme com de paisà.

Una acció amb voluntat de continuïtat i sense data de caducitat

El dispositiu s’està realitzant amb una periodicitat setmanal, atenent els dies de la setmana i les franges horàries amb més incidència delictiva i, de moment, no tindrà data de caducitat.

Fins al moment s’han realitzat dues actuacions, l’última el dimecres 12 de febrer.

Les intervencions s’han saldat amb 8 actes per tinença de substàncies estupefaents i armes blanques, s’ha detingut un home per un requeriment judicial pendent i la Policia Nacional ha detingut tres persones per estrangeria.

Així mateix ha permès aconseguir informació d‘interès policial útil en la prevenció de delictes.

Establiments públics implicats

Les intervencions contemplen també els establiments públics donat que s’ha detectat que en alguns d’ells es tolera el consum de substàncies estupefaents i també són llocs on els autors de robatoris aprofiten per amagar-se després de cometre el delicte.

En aquesta última intervenció es va realitzar també una entrada en un bar del carrer Liszt de la nostra ciutat.

Els comerciants i els veïns de la zona han traslladat als agents que valoren de manera molt positiva aquest nou dispositiu.

Dispositiu de seguretat de Mossos dEsquadra de Badalona i Santa Coloma de Gramenet a les seves zones limitrofes

Dispositiu de seguretat de Mossos dEsquadra de Badalona i Santa Coloma de Gramenet a les seves zones limitrofes
Dispositiu de seguretat de Mossos dEsquadra de Badalona i Santa Coloma de Gramenet a les seves zones limitrofes

Font: Àrea de Comunicació Mossos d’Esquadra

- Publicitat -
APP CANAL150

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here