4 de febrer, Jornada de Transparència a Santa Coloma

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320
 

A l’Auditori Can Roig i Torres tindrà lloc un espai on l’Ajuntament posarà de manifest als seus treballadors i a tota la ciutadania que hi assisteixi, els principals indicadors de transparència a tenir en compte.

En seguiment dels preceptes del Reglament de Participació i Govern Obert, el consistori s’imposa l’obligació de formar el seu personal en transparència, indicadors, dades obertes, etc. Per això, s’han programat un seguit de cicles formatius per a tot el personal de l’Ajuntament.

- Publicitat -
Coronavirus Sidebar Lateral 300 X 320

Tot i així, l’Ajuntament compartirà el primer dels cicles formatius sobre transparència amb tots aquells ciutadans/es o entitats ciutadanes que podrien estar interessats en integrar instruments d’aquest tipus en les seves pròpies estructures. Per això organitza un primer cicle formatiu obert a tota la ciutadania.

Les diferents ponències aniran seguides d’un debat obert on es recolliran idees sobre com millorar els instruments de transparència, que podran ser incorporades al PAM 2016-2019.

El programa de la sessió serà el següent:

09.15 h_ BENVINGUDA

 09.30 h_ INAUGURACIÓ DE LA JORNADA

Núria Parlón Gil, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet

 09.40 h_ PRESENTACIÓ DE LA JORNADA: «La transparència com instrument democràtic»

Gemma Calvet i Barot, directora de Transparència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

 10.00 h_ CONFERÈNCIA: «La llei de transparència i el dia a dia de l’Administració local»

Rafael Jiménez Asensio, professor de la Facultat de Ciències Polítiques de la Universitat Pompeu Fabra, soci i director de l’Estudi Consultoria “Sector Públic” S.L

 11.15 h_ DEBAT

 11.45 h_ PAUSA

12.15 h_ PRESENTACIÓ: «Comunicació pública: bases per a una bona pràctica»

Marta Corcoy Rius, Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural. Infoparticip@. Universitat Autònoma de Barcelona.

 12.45 h_ DEBAT

 13.15 h_ PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA DE TRANSPARÈNCIA I QUALITAT DEMOCRÀTICA

Carmen Borreguero Pinel, coordinadora del Programa de transparència i qualitat democràtica. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

 14.00 h_ CLOENDA I CONCLUSIONS

Isuka Palau García, directora de Planificació Estratègica, Participació Ciutadana, Observatori de la Governança, Qualitat Democràtica i Transparència, PAM i Regidories de Districte

Font: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

- Publicitat -

DEIXA UNA RESPOSTA

Please enter your comment!
Please enter your name here